Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boynundan öpmek

Rüyada birini boynundan öpmek

Rüyada birini boynundan öpmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, talihinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada birini boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek huzura erileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini boynundan öpmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek ilim irfan sahibi olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments