Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin morardığını görmek

Rüyada birinin morardığını görmek

Rüyada birinin morardığını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, korkularının sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, parasına da para ekleyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Rüyada birinin morardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada boynu morarmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada morardığını görmek evlatlarının hayrını göreceğine, yeni hobiler edinileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri morarmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, üzüntülü haberler alacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolları morarmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu morarmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada burnu morarmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments