Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü morarmak

Rüyada gözü morarmak

Rüyada gözü morarmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, kısmetlerin azalacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü morarmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Rüyada gözü morarmak büyük bir borcun altına gireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Rüyada gözleri morarmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada gözünün morardığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun morardığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada vücudun morardığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Rüyada morardığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dayaktan morarmak sonradan da çok üzüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments