Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları morarmak

Rüyada ayakları morarmak

Rüyada ayakları morarmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ticaretinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları morarmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Rüyada ayağı morarmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayakları morarmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağının morardığını görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek bir uzmana başvurulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada dayaktan morarmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, daha fazla kazanç getireceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüzü morarmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çalıştığına değeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına delalettir.

Rüyada kolları morarmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri morarmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, verimin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments