Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yarar getireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada boyası dökülmüş duvar gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada duvara boya yapmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Rüyada boyasız duvar görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Rüyada duvarı boyalı görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada duvara boya sürmek hoş muhabbette olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Rüyada duvara boya görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada boyanmış duvar görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments