Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara boya görmek

Rüyada duvara boya görmek

Rüyada duvara boya görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, planların sarkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara boya gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Rüyada duvara boya sürmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, iş için gurbete gidileceğine, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek borçlarının ödeneceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çok rahat edeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı duvar boyası görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, karamsar ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments