Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil duvar boyası görmek

Rüyada yeşil duvar boyası görmek

Rüyada yeşil duvar boyası görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, günahlarının affedileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil duvar boyası gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek yılmayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments