Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyasız duvar görmek

Rüyada boyasız duvar görmek

Rüyada boyasız duvar görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, güzel günler geçireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Rüyada boyasız duvar gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada boyanmış duvar görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hakkını savunamayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada duvara boya görmek insanlara yardım edeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara boya yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalettir.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, işveren pozisyonuna geleceğine alamet eder.

Rüyada duvar boyası görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada pembe duvar boyası görmek zafer ve zenginlik getireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments