Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyanmış duvar görmek

Rüyada boyanmış duvar görmek

Rüyada boyanmış duvar görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hem de zengin biri olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada duvarda mavi boya görmek başarılarının her geçen gün artacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kazancının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, aile hayatlarını bozulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret eder.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Rüyada duvara boya görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı duvar boyası görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada boyanmış duvar görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments