Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, başarıya ulaşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada pembe duvar boyası görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine tabir olunur.

Rüyada evin pembeye boyandığını görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe boya görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saçı pembeye boyatmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Rüyada pembe boya yapmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe boyalı ev görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, gülmeye hasret kalacağına, itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını pembeye boyatmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments