Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı yüz görmek

Rüyada boyalı yüz görmek

Rüyada boyalı yüz görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bolluğa kavuşacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada boyalı yüz gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada boyalı yüz görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet eder.

Rüyada yüze boya sürmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yüzünü boyalı görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne boya sürmek sevgi dolu haberler alınacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde boya görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments