Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne boya görmek

Rüyada yüzüne boya görmek

Rüyada yüzüne boya görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, refah içinde olacağına inanılır.

Rüyada yüzüne boya gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada yüze boya görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde boya görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada yüzünü boyalı görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyalı yüz görmek hastalıkların biteceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek başarılarının eksilmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze yeşil boya görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments