Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü boyalı insan görmek

Rüyada yüzü boyalı insan görmek

Rüyada yüzü boyalı insan görmek rahat bir hayata adım atılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü boyalı insan gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına yorulur.

Rüyada yüzünde boya görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek elinin darlık içinde kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüze yeşil boya görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüze boya sürmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek kurulu düzeni olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzü boyalı görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü boyalı görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments