Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü boyalı görmek

Rüyada yüzünü boyalı görmek

Rüyada yüzünü boyalı görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada yüzünü boyalı gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada yüzü boyalı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze boya görmek yarasını saracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze yeşil boya görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüze boya sürmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments