Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde boya görmek

Rüyada yüzünde boya görmek

Rüyada yüzünde boya görmek belki ölümler görüleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde boya gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde boya görmek üzgün ve hasta olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü boyalı görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyalı yüz görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü boyalı görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments