Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne siyah boya görmek

Rüyada yüzüne siyah boya görmek

Rüyada yüzüne siyah boya görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne siyah boya gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde boya görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, de elinin bollaşacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne boya görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek ticarette yol katedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü boyalı görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyalı yüz görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments