Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya seçmek

Rüyada boya seçmek

Rüyada boya seçmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üstün başarılar alacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada boya seçmek gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada boya seçmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalettir.

Rüyada elma seçmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Rüyada çorap seçmek rüya sahibinin şansının açılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Rüyada hediye seçmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok rahat edeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Rüyada erik seçmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik seçmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Rüyada perde seçmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments