Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye seçmek

Rüyada hediye seçmek

Rüyada hediye seçmek sevap işlemek için uğraşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, isteklerine kulak vereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada hediye seçmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada hediye seçmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm seçmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada karpuz seçmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, nice noksanlık içinde olduğuna işarettir.

Rüyada dondurma seçmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı seçmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada boya seçmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çanta seçmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments