Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle boy ölçüşmek

Rüyada biriyle boy ölçüşmek

Rüyada biriyle boy ölçüşmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, saygınlık göreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada boy ölçüşmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek ekmeğinin bereketleneceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölçü aleti görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada parmak ölçüsü almak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments