Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ölçüsü almak

Rüyada yüzük ölçüsü almak

Rüyada yüzük ölçüsü almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, nahoş sözler işiteceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yıkılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölçü aleti görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada elbise ölçüsü almak maddi olarak büyüyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölçü aldırmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada pantolon ölçüsü almak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada boy ölçüşmek ilişkilerin noktalanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, tartışmaların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments