Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde ölçüsü almak

Rüyada perde ölçüsü almak

Rüyada perde ölçüsü almak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada perde ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Rüyada perde ölçüsü almak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölçü aleti görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada elbise ölçüsü almak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı ölçüsü almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada terziye ölçü vermek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük ölçüsü almak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, hoşluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada beden ölçüsü almak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments