Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise ölçüsü almak

Rüyada elbise ölçüsü almak

Rüyada elbise ölçüsü almak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, başının derde gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Rüyada elbise ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Rüyada elbise ölçüsü almak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Rüyada beden ölçüsü almak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek sinirlerinin yıpranacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ölçü aldırmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak ölçüsü almak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolon ölçüsü almak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boy ölçüşmek yapacağı o işi onaylamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments