Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy ölçmek

Rüyada boy ölçmek

Rüyada boy ölçmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada boy ölçmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada boy ölçmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada metreyle boy ölçmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada biriyle boy ölçmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, gelişmelerin olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada toprak ölçmek temize çıkacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada boyunu ölçmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada yeri ölçmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments