Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle boy ölçmek

Rüyada biriyle boy ölçmek

Rüyada biriyle boy ölçmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada biriyle boy ölçmek gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada biriyle boy ölçmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boy ölçmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, dargınların barışacağına delalettir.

Rüyada bel ölçmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kilosunu ölçmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada tansiyon ölçmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek daha fazla para kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa ölçmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hak yemeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments