Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu ölçmek

Rüyada vücudunu ölçmek

Rüyada vücudunu ölçmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, maddi anlamda feraha ermeye, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini hafife almamanızda fayda var.

Rüyada vücudunu ölçmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada biriyle boy ölçmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek sabırla hayatına devam edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker ölçmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada evi ölçmek kimseyle konuşmayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ölçmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada nabız ölçmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Rüyada uzunluk ölçmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments