Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy aynasına bakmak

Rüyada boy aynasına bakmak

Rüyada boy aynasına bakmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy aynasına bakmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada boy aynasına bakmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boydan ayna görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boy aynasında kendini görmek bolluk içinde yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boy aynası görmek hayalkırıklığı duyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçına bakmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maneviyatının çökeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments