Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada saçına bakmak

Rüyada aynada saçına bakmak

Rüyada aynada saçına bakmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiğini söyleyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçına bakmak gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada aynada saçına bakmak onu uyaracağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, onları koruyup kollayacağına inanılır.

Rüyada aynada bakmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine aynada bakmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada aynada dişlerine bakmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boy aynasına bakmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments