Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boydan ayna görmek

Rüyada boydan ayna görmek

Rüyada boydan ayna görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, durgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boydan ayna gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada boy aynasında kendini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada boydan ayna görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, şansının bahtının açılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy aynası görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret eder.

Rüyada boy aynasına bakmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saç görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulur.

Rüyada biriyle aynaya bakmak el açmayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak odasında ayna görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments