Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kimse ile tartışmayacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sosyal hayatını da askıya alacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada biriyle aynaya bakmak daha bir sevileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda aynaya bakmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada gözüne bakmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, vefa göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments