Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy aynasında kendini görmek

Rüyada boy aynasında kendini görmek

Rüyada boy aynasında kendini görmek eğleneceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy aynasında kendini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada boydan ayna görmek deneyim kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Rüyada boy aynasında kendini görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Rüyada boy aynasına bakmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet eder.

Rüyada boy aynası görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynalı ev görmek muradın olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada taşlı ayna görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada ayna çatlatmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada göz görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, güzel haberlerin alınacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments