Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çevre değiştireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada kendine aynada bakmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, böylece yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarının biteceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada bakmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments