Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy aynası görmek

Rüyada boy aynası görmek

Rüyada boy aynası görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hem itibar edineceğine, kısmet alacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada boy aynası gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada boydan ayna görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada boy aynası görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy aynasına bakmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada boy aynasında kendini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada araba aynası görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Rüyada aynada sevdiğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet eder.

Rüyada aynanın içine girmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada aynada kendine bakmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments