Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluktan düştüğünü görmek

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, tabiatı kötü olan kişiye işarettir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yeni işler yapılacağına yorulur.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments