Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, korkularından kurtulacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak ticarette ilerleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada asansör boşluğu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments