Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşlukta düştüğünü görmek

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sağlığını da kaybedeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşlukta düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments