Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden boşluğa düşmek

Rüyada asansörden boşluğa düşmek

Rüyada asansörden boşluğa düşmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayatının karışacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğu görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek büyük bir kazanç elde edileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments