Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa düşüp uyanmak

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak helal ekmek yiyeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek işlerinde başarı elde edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak işlerin yoluna gideceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, rızkının sonsuz olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments