Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluktan atlamak

Rüyada boşluktan atlamak

Rüyada boşluktan atlamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, söz sahibi olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada boşluktan atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boşluktan atlamak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, daha güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, hastalıklarının düzeleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sonsuz boşluk görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine inanılır.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman boşluğu görmek ağız tadının yerine geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada merdiven boşluğu görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada uzay boşluğu görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments