Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven boşluğundan atlamak

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret eder.

Rüyada boşluktan atlamak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek harcama gücünün artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gelişiminin hız kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğu görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments