Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven boşluğu görmek

Rüyada merdiven boşluğu görmek

Rüyada merdiven boşluğu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven boşluğu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada merdiven boşluğu görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek yolculuğa, sorunlarını bitireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boşlukta durmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşluğa uçmak anne babanın üzüntü duyacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments