Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzay boşluğu görmek

Rüyada uzay boşluğu görmek

Rüyada uzay boşluğu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzay boşluğu gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada uzay boşluğu görmek hasadının tarlasında kalacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uzay boşluğunda olmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada merdiven boşluğu görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek başarılarının katlanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa basmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada boşlukta uçmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, işlerinden de geri kalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments