Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten boşluğa atlamak

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, olaylı günler geçireceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşluktan atlamak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, zor zamanların biteceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak kendisini çok kötü hissedeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada bir boşluğa düşmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bi boşluğa düşmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments