Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonsuz boşluk görmek

Rüyada sonsuz boşluk görmek

Rüyada sonsuz boşluk görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluk gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada sonsuz boşluk görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Rüyada sonsuzluk görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, problemlerini çözeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sonsuz deniz görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz merdiven görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işarettir.

Rüyada sonsuz yol görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Rüyada uzay boşluğunda olmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments