Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman boşluğu görmek

Rüyada apartman boşluğu görmek

Rüyada apartman boşluğu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada apartman boşluğu gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada apartman boşluğu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarını bitireceğine delalettir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada bi boşluğa düşmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, çok mutlu olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Rüyada bir boşluğa düşmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işarettir.

Rüyada boşluğa basmak daha isabetli kararlar alacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalettir.

Rüyada uzay boşluğu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments