Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden boşluğa düşmek

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hasret çekileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kısmetinin açılacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğu görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, fakirlikten kurtulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments