Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tarlayı sulamak

Rüyada boş tarlayı sulamak

Rüyada boş tarlayı sulamak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kısmetinizin açılacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak gördüyseniz:

  • Birazcık çaba göstererek bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada boş tarla sulamak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada boş tarlayı sulamak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, masrafların altında kalacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Rüyada tarla sulamak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru tarla sulamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına yorulur.

Rüyada tarla suladığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments