Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze tarlası sulamak

Rüyada sebze tarlası sulamak

Rüyada sebze tarlası sulamak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Rüyada sebze tarlası sulamak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada sebze sulamak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze bahçesi sulamak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada sebze toplamak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze tarlası görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, zarar edeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sebze meyve tarlası görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze ekili tarla görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments