Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tarla sulamak

Rüyada kuru tarla sulamak

Rüyada kuru tarla sulamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru tarla sulamak gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuru tarla sulamak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına alamet eder.

Rüyada kuru toprak sulamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru çiçek sulamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru ağaç sulamak büyük atılımların yapılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru toprağı sulamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasını sulamak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kafasının rahatlayacağına, işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla suladığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada tarla sulamak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments