Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tarla sulamak

Rüyada boş tarla sulamak

Rüyada boş tarla sulamak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kötü işlere girmeyeceğine, elin bollaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntıların azalacağına, düşman malından yemeye inanılır.

Rüyada boş tarla sulamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Rüyada boş tarlayı sulamak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş tarla sulamak bir ortaklık kurulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze tarlası sulamak ailesinden hayır göreceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada domates tarlası sulamak rahata ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, karasızlık yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Rüyada pancar tarlası sulamak sonunda mutlu olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada kuru tarla sulamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz tarlası sulamak güçten düşeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments