Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tahta beşik görmek

Rüyada boş tahta beşik görmek

Rüyada boş tahta beşik görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Rüyada boş tahta beşik görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada tahtadan beşik görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta beşik görmek konfor içinde yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş demir beşik görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Rüyada boş pembe beşik görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada boş beşik sallamak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, herkesin şaşırtılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments